Vollebekk, Hans Møller Gasmannsvei 9, Alna drift (A- bygget); Manpower KantineService A/S 128. Gråvær.     Liker området bygningen ligger i, det virker utenlandsk absurd, ligger på nedsiden av Siemens langs motorveien fra sentrum, blir kjørt med bil.

Kantina er overproporsjonert, store deler av kjøkkenet er ubrukte områder, plass til tre ganger så mye aktivitet og gjester. Gammelt utstyr, finner ikke nyttige redskaper i oppvasken, det lukter vondt over hele kjøkkenet, men uvisst av hva - ubrukthet kanskje. Vi er tre jenter, dagligleder snakker stadig i telefon - virker som private samtaler - mens hun legger opp pålegg, bryr seg ikke særlig om meg eller noe på jobben. (Jeg snakker med en kunstinstitusjon om høstjobb - ny utsikt.)

På slutten av dagen tar jeg fra hverandre oppvaskmaskinen for å spyle den. Det viser seg at den er uspylt fra vannkanten og ned, det må ha vært år siden den sist ble rengjort. Det stinker helt jævlig og ser makabert ut; tar bilder og stiller jentene strengt i forlegenhet. De visste ingenting, og mumler at det er dårlig gjort av sjefen, sant.

<< Tilbake  //  Det neste skulle bli: Gullhaug torg >>