Manpower KantineService 35, Holbergsgate, inngang rett overfor inngangen til SAS- hotellet, mye fine biler, flybussen, gaten minner om sjarmsvakkrok i Paris på gråværsdag. Det regner. Vi røyker under tak i bakgården, og ser opp mot et annet hotell i Wergelandsveien.

Fyllesjuk, det er nesten utrolig at noe går i det hele tatt. Har et hode som det suser merkbart i, lyden er vanskelig å definere; jobber jeg forhastet kommer kvalmen i tillegg, men jeg befinner meg sammen med mennesker jeg kan være ærlig mot. De prøver ikke å være bedre enn meg eller å vri på meg. Gjør jobben min, men har ikke råd til å miste fatningen, for da vil jeg falle og slå meg. Skjærer opp salat og grønnsaker og er overrasket over at det går, kniven er skarp, må bo i meg selv med stor konsentrasjon.

Neste dag er det orden i sakene; jeg har behov for å feire det med hardt arbeid. Begynner å vaske maskinen på overtid, spyler maskinen og ventilasjonen i taket over med masse vann, lange tråder av ullaktig kvalitet løsner, jeg koser meg.

<< Tilbake  //  Det neste skulle bli: Sparebanken Nord >>